Tastarustå

Stavanger

Pris:fra kr. 5 650 000

BRA:172 / 151

Soverom:3 - 6

ENEBOLIGER OG REKKEHUS LØST AV ARKITEKT – SAMMEN MED DEG

Arkitekttegnet bolig – på Tasta?

“Kjøp land, sa den amerikanske pionerforfatteren Mark Twain, “for de har sluttet å lage det”.

Vi legger til ”På Tastarustå”, for vil du bo i nytt hus på Tastarustå, så er det nå det gjelder! Her skal vi nemlig bygge ut det aller siste feltet i dette området. Og ikke nok med det – til disse eiendommene inviterer vi deg til å utforme boligen sammen med gode arkitekter. Vi utnytter plasseringen, dyrker kvalitet – og sammen skal vi skape noe tidløst.

Et veletablert område

Den som flytter til Tastarustå, bor ikke på en byggeplass. Stedet er veletablert, du befinner deg midt i det urbane Stavanger, med tennisskoavstand til det meste av shopping, fotballbanen er et keeperspark unna, skole et ballkast unna og friområdene et øyekast unna. Vi tilbyr seks arkitekttegnede eneboliger med terrasser i alle etasjer og tre smarte rekkehusboliger. Boligene skal være av livsløpkvalitet og stå seg over tid.

Og kunne det hende at du tenkte på Tastarustå som tettbebyggelse? I det området vi snakker om vil man få en følelse av frihet og åpenhet, med terrasser i alle etasjer og med utsikt mot Byfjorden fra noen av dem.

Løst av arkitekt – sammen med deg

Alle liker å få velge – men ikke alle vet hva de skal velge. Derfor inviterer vi deg til å være med i arkitektprosessen: du kan enten velge løsninger som arkitekten allerede har foreslått, eller du kan få de forskjellige etasjene løst slik det best passer deg. Eller begge deler. Denne frie tilnærmingen til løsning av hus i felt er vi i Fakta Bolig stolte av – for mange har før sagt at de vil tilby det. Vi tilbyr det.

Kontakt oss:

Kristjan Eymundsson

Daglig leder Fakta Bygg

Tlf: 51 53 02 55
Mob: 928 11 340
.(JavaScript must be enabled to view this email address)