Husabøtunet

Hundvåg

Pris:0

BRA:94 - 134

Soverom:4

HUSABØTUNET

Husabøtunet er et unikt bo-konsept. Her hviler 32 moderne familieboliger i rekke, alle designet med en visjon for et godt familieliv. De tre forskjellige boligmodellene ligger som i en landsby omkring et innbydende tun, både funksjonelt og vakkert – og helt bilfritt. I senter av tunet inviterer Husabøhuset til rike muligheter for private selskaper og åpne dager. Eller bare nyte ro på egen morgensol-terrasse. Barnelek og aktiviteter for voksne fyller stedet med liv og røre.

– MED GRØNN LUNGE OG FESTSAL

Tunet byr på en rekke aktiviteter, fra paradishopping, klatrevegg og sandkasselek – til fellesareal med sykkelparkering, terrasser, peis, grillplass og kjøkkenhage. Tunet brukes hele året og er et vitamintilskudd til alle beboerne; en grønn lunge – med rikelig smart, nyttig og elegant inne- og uteplass for voksne, til alt fra fra dåpsfesten til sommergrillen. Eller bare for å treffes for en god samtale når kvelden faller på.

KONGEN PÅ HAUGEN - PÅ ØYAS HØYESTE PUNKT

Husabøtunet ligger på øyaste høyeste punkt – og gir en slående utsikt utover øya. Etter mange år med byggestopp på Hundvåg, er det altså nå mulig å igjen få tilgang til nye boliger. Boligene finnes i tre forskjellige størrelser – til forskjellige behov. Vi legger vekt på estetikk, funksjon og familiens vel i et bilfritt område, med parkering under jorden. Der nede kan du også sette sykkelen og få tilgang til egen bod

LUFTIG UTSYN

Husabøtunet ligger innenfor hovedutbyggingsområdet Husabøryggen Sør i Hundvåg bydel. Området ligger på en landskapsrygg, med luftig utsyn mot himmel og fjellene i Ryfylke. Det går en grøntakse og et turdrag på tvers av Hundvåg, og Husabøtunet ligger midt i løypa. Hele området grenser til friområder med sykkel- og gangsti og knyttes opp til buss via Hundvåg ring. Like ved tunet opparbeides det balløkker og lekeplasser.

FLOTTE FRIOMRÅDER

Hundvåg har flere flotte friområder. Det største av disse er Lundsneset på nordøstspissen av Hundvåg. Her slynger turveier seg gjennom natur- og kulturlandskap, rundt neset, og gir vakker utsikt mot Ryfylke. I granskogen på Lunde hekker det gråhegre. Det er store sjanser for å møte rådyr også, de liker seg godt i dette varierte landskapet som består av dyrket mark, grasbeite og treklynger. Like sør for Lundsneset ligger Lundsvågen naturskole, et herlig, bemannet friområde i helgene, med muligheter for leie av båt og få seg en vaffel og en kopp kaffi. Her kan barn og voksne leke og undersøke marin natur med vanndammer og akvarier.

TROLLSKOGEN

På vestsiden av øya ligger Trollskogen – et yndet utfartssted for familier. Gjennom Trollskogen rusler du langs hemmelige forsvarsgjerder langs Ulsnes marinebase, bygd av tyske okkupasjonsstyrker som kystvaktbatteri.

HUNDVÅG HAR ALT - BÅDE SENTRALT OG LANDLIG

Hundvåg er selvsagt etablert og har dermed et høyt servicenivå. Det er meget gode kollektivløsninger og fra Husabøtunet er det kort vei til – ja, kort sagt, alt: skole, barnehage, innkjøp, treningsanlegg, en flott og nybygget svømmehall, kapell, restauranter – med norsk, frisk natur og sjø et øyekast unna.

BOLIGENE

Det er tre boligtyper: Lund 134 m2, Husabø 117 m2 og Austbø 94 m2. Alle er familieboliger med minst 3 soverom, i alt fra de smart utnyttede til de med flere romslige fellesrom. Deilig for familier med flere barn. Alle boligene får to hyggelige terrasser hvor du kan sitte med kaffi og nettbrett på late lørdager.

ARKITEKTTEGNET AV RAMP

Vi har hatt en kjekk, men tidkrevende prosess med regulering og prosjektering av boligområdet. Vi har vært så heldige å få med oss noen av byens beste arkitekter – Arkitektkontoret RAMP. De har vært et av Stavangers fremste arkitektkontor i en årrekke og har flere forbilledlige prosjekter på sin referanseliste, deriblant Byfjordparken i Stavanger sentrum og Jadarholm på Hundvåg. Samarbeidet har vært en god prosess, der vi har forsøkt å få til et annerledes boligområde med fremtidens bokvaliteter og tidsriktig design.

VI HJELPER MED ALT DET PRAKTISKE

EiendomsMegler1 med sitt prosjektteam vil være behjelpelige med alle praktiske avklaringer rundt finansiering, verdivurdering av egen bolig og lignende. De som ønsker å kjøpe bolig blir ivaretatt av vårt kundeteam. Alle entreprenører er klare for oppstart, og vi gleder oss å komme i gang med det første store boligprosjektet på Hundvåg på mange år!. Salgsstart er planlagt i uke 9.

Med vennlig hilsen

Oss i Fakta Bolig.

Kontakt oss:

Kristjan Eymundsson

Daglig leder Fakta Bygg

Tlf: 51 53 02 55
Mob: 928 11 340
.(JavaScript must be enabled to view this email address)