Øvre Håvasteintunet

Rennesøy

Pris:kr. 4 850 000

BRA:226

Soverom:4 (5)

Øya som ble norges beste sted å bo

Rennesøy er en viktig del av det vakre øyriket som ligger i grenselandet mellom Nordsjøen og det fjordrike indre Ryfylke. Denne plasseringen gir stor spennvidde og variasjon i natur og landskap. Den naturskjønne øya er nå oppdaget av stadig flere boligsøkende i Stavanger-området. Det har ført til at Rennesøy er blant kommunene i landet med høyest befolkningsvekst, og i levekårsundersøkelser er Rennesøy også kåret til Norges beste kommune å bo i. Tenk deg en ny tilværelse litt bort fra byens jag og helt inn i naturlandskapet. Mindre trafikk – mer himmel og hav. Mindre asfalt – mer jorder, marker og blomsterenger. Velkommen ut i naturen!

I sentrum av naturperlene

Vikevåg – et sjarmerende tettsted som ligger vendt ut mot sørsiden av øya – er på en måte det pulserende hjertet i Rennesøy kommune. Her er kommunehuset, idrettsanlegg med hall og fotballbane, dagligvare, post, bank og andre servicetjenester. Naturen rundt Vikevåg er høyst variert. Du kan gå fjelltur, vandre i kystlandskapet eller ta en sykkeltur rundt hele Rennesøy. Og båthavnen, med sine gamle, maritime bygninger, er utgangspunkt for båtturer med fisking, bading og strandhogg.

Et moderne og trivelig boligområde

Byggefeltet Midgard ligger i Vikevåg – solvendt litt opp i høyden og kun 5 minutters gange fra sentrum og praktiske gjøremål. Fra Midgard er det kort vei til barne- og ungdomsskole, og det er opparbeidet gang- og sykkelsti som gjør skoleveien trygg og helt bilfri. Barnehage finnes på feltet. Utbyggingen på Midgard omfatter både eneboliger, rekkehus og leiligheter – til sammen 115 boliger. Rundt 80 av disse er ferdige til nå, og av dagens beboere på Midgard er det mange som har sitt daglige virke i Stavanger. Kjøreturen inn til oljehovedstaden tar rundt 20 minutter. Nå har Fakta Bolig eneboliger for salg på Midgard-feltet som heter DF-10.

Det kan være rimeligere å kjøpe hus enn leilighet. Leieinntektene gir lave bokostnader – se regnestykket.

Eneboligen koster 4.850.000

Egenkapital (20 %) kr 970.000
Lånebehov kr 3.880.000
Årlig rente (3 %) kr 116.400
Årlig skattefradrag kr 29.100
Årlig effektiv rente kr 87.300
Leieinntekt hybel* kr 48.000
Netto bokostnader per måned kr 3.275

* Kr 4000 gjennomsnittsleien per måned.

Kontakt oss:

Kristjan Eymundsson

Daglig leder Fakta Bygg

Tlf: 51 53 02 55
Mob: 928 11 340
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Dokumenter: