Bandyvägen 9

Öckerö

Arkitekt:

I slutet av 2016 påbörjade vi en omfattande renovering av Bandyvägen 9. Kunden har tillsammans med oss ritat huset där målsättningen är att återställa det till hur det en gång sett ut. I tillägg bygger vi till en glasveranda och ett integrerat uterum. Vi har försökt ta till vara på tidstypiska detaljer från början av 1900-talet när huset byggdes. När huset står klart kommer entréplanet ha en öppen planlösning där det installeras en ny kakelugn i vardagsrummet. På andra våningen ligger sovrum och ytterligare ett vardagsrum, två balkonger och ett badrum. Huset förses med vattenburen golvvärme i båda plan.​

Exteriör

Vit lockläktspanel, spröjsade fönster, lertegel och takkupor, det sammanfattar huset. Och balkonger, 3 stycken för att vara exakt. Huset ligger romantiskt i en fruktträdgård i slutet av en återvändsgata. Från balkongen på andra våning ser man västerhavet, på badrocksavstånd kan tilläggas.